vi hjælper virksomheder med global sourcing

Specialister i konkurrencedygtig serie produktion

Vi hjælper helt fra udvikling af produktet til produktion og levering

Med 2parts som din samarbejdspartner behøver du kun én leverandør. Vi har den rette organisation, teknologi og knowhow til at være din totale løsning, der yder ekspertbistand gennem hele processen fra idé til levering af færdige emner, som er emballeret og mærket klar til din monteringslinje.

Vi fremstiller emner efter dine specifikationer - eller vi fastsætter specifikationerne i fællesskab med dig. Du kan være sikker på, at vi leverer de bedste produkter og services til at opfylde dine behov og krav. Med 2parts som din samarbejdspartner har du en pålidelig og professionel totalleverandør, der kan sikre din succes.

Det vi arbejder med

2parts er specialiseret i global sourcing og produktion af kvalitetsprodukter til en bred vifte af brancher, herunder proces-, pumpe-, maskin- og møbelindustrien, grossister, bygge & anlæg og agro. Vi tilbyder kerneservices som dybtræk, pres & stans, stansning, pladebearbejdning samt produktion af rør og trådvarer. Vi fokuserer på at sikre en høj og ensartet kvalitet i vores produktion og leveringssikkerhed til vores kunder ved hjælp af dokumentation, kontrolprocedurer og tæt dialog.

Vores services

Vores services omfatter effektiv global sourcing, smidig serieproduktion og høj kvalitet og kontrol. Vi arbejder dedikeret for at finde de bedste fabrikker og processer, sikre en optimeret produktion og levere produkter, der lever op til vores kunders krav.

Kvalitet, kontrol og dokumentation

2parts stiller store krav til kvaliteten. Ved opstart af nye emner udfærdiges en kontrolprocedure på hvert enkelt emne. Denne proces skal fremhæve vigtigheden af specifikke målsætninger og funktioner af det pågældende emne. Dette kunne være i form af kontrolværktøjer, kontrolskemaer eller en FPC. Vi har derved en kontinuerlig kontrol i produktionen, der sikrer en høj og ensartet kvalitet.

Dokumentation spiller en vigtig rolle i vores kvalitetskontrolproces hos 2parts. Vi sikrer fuld sporbarhed af vores materialer ved hjælp af materialecertifikater og kontrolskemaer, som følger hvert enkelt emne fra start til slut i produktionen. Disse dokumenter indeholder detaljerede oplysninger om vores materialer og produktionsprocesser, og sikrer at vi kan verificere, at vores produkter lever op til de krav og standarder, som vores kunder forventer.

Vi dokumenterer også vores kontrolprocedurer og resultater for hvert enkelt emne, hvilket giver os mulighed for at evaluere og forbedre vores processer løbende. På denne måde sikrer vi, at vores kunder altid modtager produkter af høj kvalitet, der opfylder deres specifikke krav og målsætninger.

A close up of a machine cutting a piece of metal.

Leveringssikkerhed

2parts indgår i tæt dialog med vores kunder om ønsket levering. Det være sig antal styk, leveringsfrekvens, min/max beholdninger, bufferlager, eller faste leveringstidspunkter. 2parts arbejder ud fra en målsætning om at 95% af serieleverancerne skal leveres til aftalt tid.

Samarbejdspartnere

Alle vores samarbejdspartnere har egen værktøjsproduktion, hvilket giver en totalløsning fra én og samme leverandør. Dette sikrer en smidig, effektiv og hurtig gennemløbstid fra ordre til udfaldsprøver og igangsætning af serieproduktion, hvor 2parts vil fremstå som en professionel og seriøs sparringspartner.