Rør- og Trådvarer

Fremstilling af emner i rør og trådvarer

Hvad kan vi tilbyde?

Hos 2parts er vi specialister i fremstilling af emner i rør og trådvarer. Vi har mange års erfaring inden for området og har derfor både kompetencerne og de rette samarbejdspartnere til fremstilling af alle former for trådvarer, valsning af rør, specialbøjninger og meget mere. Vi har et alsidigt netværk af stabile og konkurrencedygtige leverandører, hvilket er din sikkerhed for kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder:

  • Rørvarer i form af rørbukning og opsvejsning
  • Valsning af rør, specialbøjninger og spiraler
  • Trådvarer og stangmateriale, såsom ophæng, kroge, buer og trådnet

Skræddersyede løsninger til dig

Da vi samarbejder med dygtige leverandører, kan vi tilbyde vores kunder fleksible og individuelt tilpassede løsninger. Vores vigtigste vision at skabe gode, solide og brugbare produkter til vores kunder, og vi sætter en ære i at skabe den løsning, der passer til netop dine behov. Vi tilbyder desuden overfladebehandling af emnerne, såsom pulverlakering, galvanisering, elektrogalvanisering, bejdsning, glasblæsning, slibning, polering samt del- eller slutmontage.

Vi har en bred kundeskare

Hos 2parts servicerer vi kunder inden for mange forskellige brancher over hele Europa. Vores produkter er alsidige og bruges blandt andet inden for proces-, ventil-, møbel-, kabel-, og agroindustrien. Vi bestræber os altid på et højt kvalitetsniveau og arbejder derfor med fuld sporbarhed på materialer via certifikater og mærkninger af emner. Desuden ligger vores fokus på løbende optimering og videreudvikling, hvilket skaber en effektiv produktion og gode produkter.

Vi står altid klar til at sparre omkring din næste produktion.

Kontakt os helt uforpligtende og få vores syn på din sag.

A black and white photo of a man.

Allan Falck

managing director

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.