Pres & Stans

Stansning af emner i semi-, følge- og transferværktøjer direkte fra coils

Hvad kan vi tilbyde?

Presning og stansning er en koldformningsproces, hvor man former stål eller andre metaller ofte til forskellige størrelser af tynde pladematerialer. Hos 2parts tilbyder vi emner i semi-, følge- og transferværktøjer direkte fra coils samt emner fra presning og stansning i stål, rustfrit stål og aluminium. Vi er leveringsdygtige i forskellige størrelser og i godstykkelser fra 0,7 mm- 8 mm. Siden august 2016 har 2parts været godkendt til at levere CE mærkede produkter til byggeindustrien.

Vi varetager selv komplicerede emner

Stansning skal betragtes som en alternativ metode eller komplementering til laserskæring. Stansning er i mange tilfælde et mere fordelagtigt valg grundet lavere produktionsomkostninger. Emnerne formes under tryk i et avanceret værktøj, der sikrer glatte overflader og jævne kanter. Metoden egner sig godt til selv meget komplekse emner med avancerede hulmønstre og lignende, så uanset hvad du skal have lavet, kan vi hos 2parts varetage opgaven for dig. Vi er leveringsdygtige i skræddersyede løsninger, så emnet kommer til at passe perfekt til dine behov.

Vi sørger for, at kvaliteten er i top

2parts har et bredt netværk af professionelle og stabile leverandører, og vi arbejder til stadighed med at finde de mest kvalificerede leverandører. Vi har høje krav til vores leverandører idet, vi ønsker at tilbyde vores kunder de bedste produkter på markedet og til konkurrencedygtige priser. Emnerne kan være enkelte pres og stans, men også fra følgesnits-værktøjer og transferpressere. Emnerne leveres ofte overbehandlet i form af galvanisering, pulverlakering, bejdsning, glasblæsning, polering og anodisering.

Vi står altid klar til at sparre omkring din næste produktion.

Kontakt os helt uforpligtende og få vores syn på din sag.

A black and white photo of a man.

Allan Falck

managing director

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.