Spåntagning

Avanceret spåntagning i CNC-styrede bearbejdningsmaskiner

Hvad kan vi tilbyde?

Har din virksomhed brug for at få udført spåntagende bearbejdning af materialer, er 2parts det sikre valg.

Vi er leveringsdygtige i en bred vifte af bearbejdningsprocesser til industrien – og spåntagning er ingen undtagelse. Vi samarbejder med leverandører, som råder over højteknologisk udstyr, der muliggør spåntagning af såvel plast som forskellige metaller, ligesom du har mulighed for at få udført både fræsning og drejning.

Vi kan desuden tilbyde behandling af både komplekse og simple emner, og dermed får du samlet alle dine behov for spåntagning ét og samme sted, når du overlader ansvaret for din spåntagning til 2parts.

Præcis spåntagning med CNC

Spåntagning er en mekanisk bearbejdningsproces, der har til hensigt at fjerne materiale fra et emne. Metoden har gennemgået en stor udvikling gennem årene, og i dag udfører man spåntagning med CNC-styrede maskiner, som har erstattet de mere simple maskiner, man brugte før i tiden.

CNC – som står for Computer Numerical Control – muliggør fremstilling af store kvantiteter af komplekse dele, og spåntagning med CNC er derfor et oplagt valg, hvis du stiller høje krav til kvaliteten og ensartetheden af en større mængde af emner.

Da vi hos 2parts stiller store krav til kvaliteten, fører vi løbende kontrol med produktionen og arbejder med fuld sporbarhed. Vi er desuden godkendt til at levere CE-mærkede produkter, og dermed er du garanteret en produktion af høj kvalitet, der overholder alle gældende EU-krav.

Avanceret spåntagning

Vi kan tilbyde avanceret spåntagning i CNC-styrede bearbejdningsmaskiner – herunder CNC-spåntagning af emner fra fuldautomatiske CNC-drejebænke og fræsere. Emnerne varierer meget både i forhold til størrelser og stykantal, ligesom materialetyperne kan være både rustfrit stål, almindeligt stål, aluminium og messing samt forskellige typer af plast.

2parts’ samarbejdspartnere råder over nye og moderne højteknologiske 3-, 4- og 5- aksede CNC-styrede bearbejdningsmaskiner, der giver mulighed for både drejning og fræsning i samme opspænding. Det sikrer en stor fleksibilitet og giver mulighed for hurtig omstilling til nye emnegeometrier.

2parts tilbyder automatdrejning af emner fra fuldautomatiske CNC-drejebænke med stanglader – herunder automatdrejede emner fra en- og flerspindlede CNC-maskiner med lademagasin fra Ø5mm op til Ø70mm. Vi kan altså tilbyde spåntagning til mange forskellige behov.

Vi står altid klar til at sparre omkring din næste produktion.

Kontakt os helt uforpligtende og få vores syn på din sag.

A black and white photo of a man.

Allan Falck

managing director

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.