Laserskæring

2parts tilbyder laserskæring med korte leveringstider.

Hvad vi kan tilbyde

Har din virksomhed brug for præcis laserskæring af metal, og søger I en leverandør med korte leveringstider?

Hos 2parts kan vi tilbyde laserskæring for kunder i maskin- og møbelindustrien, bygge- og anlægsindustrien samt andre brancher med behov for en effektiv og fleksibel udskæring af emner i metal.

Laserskæring af høj kvalitet

Laserskæring har efterhånden overhalet alternative produktionsmetoder – og med god grund. Opstillingstiden er kortere, ligesom omkostningerne til værktøjer er væsentligt lavere end ved ældre metoder. Ikke mindst giver laserskæring et præcist resultat og sikrer dermed, at der er sammenhæng mellem tegninger og det endelige produkt.

Laserskæring er samtidig en fleksibel metode til tilskæring. Metoden gør det nemlig muligt at skære i mange forskellige metaller – lige fra almindeligt stål og rustfrit stål til aluminium – samt ikke-metalliske materialer som plast. Der gør derfor metoden anvendelig i flere forskellige brancher, da laserskæring altså kan tilpasses mange behov og materialer.

Der er altså klare fordele ved laserskæring. Og da vi hos 2parts udelukkende samarbejder med leverandører, der deler vores egne høje kvalitetskrav, er du altid sikret et resultat af høj kvalitet samt en effektiv proces.

Hvordan arbejder vi

2parts er en virksomhed, der arbejder med global sourcing af kundespecifikke emner til industrien. Vi arbejder fortsat på at finde kvalitetsbevidste samarbejdspartnere, der kan tilbyde effektive processer, og vi sikrer os derigennem, at vores kunder altid modtager produkter af en høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder laserskæring med fiber og CO2 med korte leveringstider. Vi kan tilbyde laserskæring i stål, rustfrit stål, aluminium og plast i godstykkelser fra 0,7mm - 20mm.

Emnerne kan være halvfabrikata med eller uden kantbukning, ligesom vi tilbyder påsvejsning af smådele som dreje- og fræsedele samt bolte og møtrikker. Vi tilbyder typisk også at overfladebehandle emnerne i form af galvanisering, pulverlakering, bejdsning, glasblæsning, polering og anodisering.

Vi tilbyder emner som bygningsbeslag, møbelbeslag, monteringsbeslag, spændeflanger, flanger, bundplader, rondeller etc., og vi kan således udføre laserskæring til flere forskellige behov.

Vi står altid klar til at sparre omkring din næste produktion.

Kontakt os helt uforpligtende og få vores syn på din sag.

A black and white photo of a man.

Allan Falck

managing director

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.