Smedegods

Emner leveres fuldt bearbejdet i mange forskellige materialekvaliteter

Vi leverer emner i smedegods

2parts er din alsidige samarbejdspartner, når du har brug for kundespecifikke emner i smedegods tilpasset dine behov. Vi har en bred vifte af kompetente og konkurrencedygtige leverandører, og vi har derfor kompetencerne til at tilbyde smedegods i enhver form. Vi er leveringsdygtige i emner inden for forskellige brancher i den danske og europæiske industri, og vi har gennem tiden blandt andet leveret smedegods til et utal af maskinproducenter, tandhjulsproducenter og lignende. Vi stiller store krav til kvaliteten hos vores leverandører, og vi forhandler derfor kun de bedste produkter på markedet

Vi tilbyder smedegodsemner som:

  • Aksler
  • Diske
  • Ringe
  • Flanger
  • Komplekse emner efter tegning

Du bestiller - Vi leverer

Hos 2parts er vi eksperter i skræddersyede løsninger og specialfremstillede emner. Vores samarbejdspartnere har egen værktøjsproduktion, hvilket giver en totalløsning fra én og samme leverandør. Dette sikrer en smidig, effektiv og hurtig gennemløbstid fra ordre til udfaldsprøver og igangsætning af serieproduktion uden ansvarsskift. Alle emner tilbydes altid inklusiv efterfølgende spåntagning.

Vi tager med glæde imod alt fra mindre bestillinger til store seriebestillinger, og vi kan tilbyde emner i smedegods på op til 200 kg og i flere forskellige metallegeringer.

Vi står altid klar til at sparre omkring din næste produktion.

Kontakt os helt uforpligtende og få vores syn på din sag.

A black and white photo of a man.

Allan Falck

managing director

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.